Del    Eksterne artikler og links    Læs min blog    Find mig på Facebook    Følg mig på Twitter    Søg på nu-coaching.dk

ID-Lifecoach og Healer Erik Sigård

At arbejde med dig selv, er din følelsesmæssige livsforsikring

sensitive mennesker- problematiske relationer - stress - målsætning - retning i livet - harmoni - følelser - krop

 

Din søgning på stress førte til 12 emner

Stress
Stresser en belastning af kroppen og psyken. Den kan opstå på mange måder og behøver ikke nødvendigvis være knyttet til hårdt arbejde o.l.

Dårlige ledere giver medarbejdere stress
Artikel på lederweb.dk: Når en medarbejder bliver stresset, så plejer man først og fremmest at kigge på arbejdsbyrden. Men en stor nordisk undersøgelse viser, at en dårlig leder er den hyppigste årsag til, at medarbejdere får stress. Lederen spiller ifølge undersøgelsen en nøglerolle både for medarbejdertrivsel, rekruttering og effektivitet

Hvilken type behandler skal jeg søge hvis jeg har et problem?
Har du et personligt problem du vil have hjælp til, kan det være en videnskab at finde rundt i junglen af psykologer, coaches, terapeuter, alternative behandlere o.l. Der findes flere hundrede varianter af tilbud til dig der ønsker hjælp. Går du ind på f.eks. coach.dk finder du over 20 coaching-former. Så bliver du firvirret kan det være med god grund.

Særligt sensitive mennesker på arbejdspladsen
At være særligt sensitiv kan være en udfordring i forhold til arbejdslivet. Det samfund vi lever i sætter i højere og højere grad fokus på sociale kompetencer. Men også på effektivitet, kreativitet på kommando, konkurrence og ansvar for ens eget arbejde.

Om Erik Sigård
ID-Lifecoach, Theosis-healer, jazz-musiker, it-konsulent, foredragsholder og underviser Erik Sigård. Født 12. December 1966.

Særligt sensitive mennesker
Min mission med arbejdet med dig, som er særligt sensitiv, er at hjælpe dig til at få en positiv selvopfattelse, af det at være særligt sensitiv.

Ved du egentlig hvem du er, og hvorfor du træffer bestemte valg?
Gennem livet foretager vi en masse valg, som ikke nødvendigvis er i overensstemmelse med vores grundlæggende værdier og identitet. Mange af os har aldrig for alvor stillet os selv spørgsmålet "Hvem er jeg".

Se mine gamle indlæg
Jeg har flyttet lidt rundt på min hjemmeside. Fremover vil mine blog-indlæg ligge under punktet blogs. De gamle indlæg finder du under Coaching. - Stress - Mænd og følelser - Om identitet. Hvem er du? - Følger du dit hjerte eller følger du noget andet - Hvilken type behandler skal jeg søge hvis jeg har et problem? - Om kontrol magtesløshed og livsglæde - Bliver dine grænser overskredet

Om kontrol magtesløshed og livsglæde
Hvor frustrerende det end måtte være, er det nok svært at forestille sig en situation for nogen, hvor der er 100% kontrol. Samtidig er det et menneskeligt træk, at ville kunne kontrollere tingene.

25 juli 2012. Tema kursus for særligt sensitive
Onsdag den 25 juli: Tema-kursus: "Sensitive mennesker og selvværd." Jeg har valgt at omdefinere gruppens /gruppernes koncept en smule, så den nu hedder "sensitivitets temakurser".

Spot dine sensitive medarbejdere
Artikel på Lederweb.dk: Ifølge forskning er hver femte af os særligt sensitiv. Sensitive mennesker er mere fintfølende og derfor mere disponerede for at få stress, angst eller depression. Til gengæld har de også en høj grad af empati og kreativitet, er ofte intuitive og gode til at fordybe sig. Læs, hvad det vil sige at være særligt sensitiv og få råd om, hvordan du leder sensitive medarbejdere og får nytte af deres styrker.

 

Index

 

Erik1 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 

Lyt til foredrag med Psykolog Emilie Jahnnie Sigård om sensitivitet. Foredraget er opdelt i 4 dele.

Se andre videoer om sensitivitet på  HSP-foreningens hjemmeside
Foreningen for Særligt Sensitive Personer i Danmark

Flere videoer med Emilie Jahnnie Sigård
Sitemap