Del    Eksterne artikler og links    Læs min blog    Find mig på Facebook    Følg mig på Twitter    Søg på nu-coaching.dk

ID-Lifecoach og Healer Erik Sigård

At arbejde med dig selv, er din følelsesmæssige livsforsikring

sensitive mennesker- problematiske relationer - stress - målsætning - retning i livet - harmoni - følelser - krop

 

Din søgning på overbevisning førte til 10 emner

Stress
Stresser en belastning af kroppen og psyken. Den kan opstå på mange måder og behøver ikke nødvendigvis være knyttet til hårdt arbejde o.l.

Hvilken type behandler skal jeg søge hvis jeg har et problem?
Har du et personligt problem du vil have hjælp til, kan det være en videnskab at finde rundt i junglen af psykologer, coaches, terapeuter, alternative behandlere o.l. Der findes flere hundrede varianter af tilbud til dig der ønsker hjælp. Går du ind på f.eks. coach.dk finder du over 20 coaching-former. Så bliver du firvirret kan det være med god grund.

Coaching
Med coaching kan jeg hjælpe dig med at løse livskriser på arbejdet eller privat. ID-Lifecoaching er et stærk coachingmetode.

Følger du dit hjerte eller følger du noget andet
Så længe disse valg giver en grundlæggende livsglæde er alt ok. Men hvis du føler at der er et eller andet galt, uden at du ved hvorfor, kan det være en idé at konsultere en coach og få fokus på bevæggrundene for dine valg i livet.

Om Erik Sigård
ID-Lifecoach, Theosis-healer, jazz-musiker, it-konsulent, foredragsholder og underviser Erik Sigård. Født 12. December 1966.

Særligt sensitive mennesker er ikke kun skrøbelige mennesker
En misforståelse om særligt sensitive mennesker er, at de alle er skrøbelige mennesker, som skal leve en ekstra beskyttet tilværelse. For nogle særligt sensitive mennesker er det måske sandt. Men der findes mange andre sandheder.

Ved du egentlig hvem du er, og hvorfor du træffer bestemte valg?
Gennem livet foretager vi en masse valg, som ikke nødvendigvis er i overensstemmelse med vores grundlæggende værdier og identitet. Mange af os har aldrig for alvor stillet os selv spørgsmålet "Hvem er jeg".

Om uenighed, aversion og foragt
I mange diskussioner, oplever jeg stor harme mod den ene eller den anden person. Det er som om nogle mennesker mener, at man skal hade hinanden, hvis man ikke er enig i et spørgsmål. Det kan være politik og holdninger på arbejdspladsen. Men det kan også være blandt familie og venner. Jeg vil dog straks tilstå at jeg bestemt kan føle harme overfor personer, som har et livssyn tilstrækkeligt forskelligt fra mit.

Kognitiv psykologi
Den kognitive tænkning bygger på at vores måde at forstå og vurdere de situationer vi oplever, er af afgørende betydning for hvordan vi har det og i hvilket omfang vi er i stand til at opnå det vi ønsker. Det kan også formuleres som: ”Det handler ikke om hvordan man har det, men hvordan man tager det”.

 

Index

 

Erik1 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 

Lyt til foredrag med Psykolog Emilie Jahnnie Sigård om sensitivitet. Foredraget er opdelt i 4 dele.

Se andre videoer om sensitivitet på  HSP-foreningens hjemmeside
Foreningen for Særligt Sensitive Personer i Danmark

Flere videoer med Emilie Jahnnie Sigård
Sitemap