Del    Eksterne artikler og links    Læs min blog    Find mig på Facebook    Følg mig på Twitter    Søg på nu-coaching.dk

ID-Lifecoach og Healer Erik Sigård

At arbejde med dig selv, er din følelsesmæssige livsforsikring

sensitive mennesker- problematiske relationer - stress - målsætning - retning i livet - harmoni - følelser - krop

 

Din søgning på krop førte til 9 emner

Stress
Stresser en belastning af kroppen og psyken. Den kan opstå på mange måder og behøver ikke nødvendigvis være knyttet til hårdt arbejde o.l.

Theosis Healing / Spirituel healing
Den healingsform, jeg tager udgangspunkt i kroppens energicentre, og vil altid gå ind på nervesystemerne, og virke afbalancerende.

Hvilken type behandler skal jeg søge hvis jeg har et problem?
Har du et personligt problem du vil have hjælp til, kan det være en videnskab at finde rundt i junglen af psykologer, coaches, terapeuter, alternative behandlere o.l. Der findes flere hundrede varianter af tilbud til dig der ønsker hjælp. Går du ind på f.eks. coach.dk finder du over 20 coaching-former. Så bliver du firvirret kan det være med god grund.

Følger du dit hjerte eller følger du noget andet
Så længe disse valg giver en grundlæggende livsglæde er alt ok. Men hvis du føler at der er et eller andet galt, uden at du ved hvorfor, kan det være en idé at konsultere en coach og få fokus på bevæggrundene for dine valg i livet.

Særligt sensitive mennesker og grænsesætning
Manglende grænsesætning er efter min mening årsag til de fleste konflikter og personlige problemer. Et lille barn har det på en måde let med grænsesætning. Det bliver ked af det, hvis der er noget der føles ubehageligt eller utrygt. Hvis ellers forældre og omgangskreds er rimeligt empatiske bliver der også lyttet til behovet. Men når vi bliver voksne er det mere kompliceret. Vi påtager os nogle forpligtelser på arbejdsmarkedet, i familien og blandt venner. Samtidig har vi nogle basale behov, for at føle os veltilpas.

Coaching
Med coaching kan jeg hjælpe dig med at løse livskriser på arbejdet eller privat. ID-Lifecoaching er et stærk coachingmetode.

Basis healing
Healingen defineres som basishealing, fordi den altid skal lægge til grund for den noget anderledes virkende karmahealing.

Familiekarma Healing
Familiekamaet betragtes som summen af energi fra generationer bagud, der ender hos individets forældre, og til sidst deles med det nyfødte barn.

 

Index

 

Erik1 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 

Lyt til foredrag med Psykolog Emilie Jahnnie Sigård om sensitivitet. Foredraget er opdelt i 4 dele.

Se andre videoer om sensitivitet på  HSP-foreningens hjemmeside
Foreningen for Særligt Sensitive Personer i Danmark

Flere videoer med Emilie Jahnnie Sigård
Sitemap