Del    Eksterne artikler og links    Læs min blog    Find mig på Facebook    Følg mig på Twitter    Søg på nu-coaching.dk

ID-Lifecoach og Healer Erik Sigård

At arbejde med dig selv, er din følelsesmæssige livsforsikring

sensitive mennesker- problematiske relationer - stress - målsætning - retning i livet - harmoni - følelser - krop

 

Din søgning på konflikt førte til 8 emner

Derfor er uvenner de bedste venner
Artikel på Amino: Ifølge den berømte psykolog Larry Alan findes der ikke relationer uden konflikter, så hvis du siger at du aldrig bliver uvenner med folk, er det ikke sandt. Konflikter er en del af livet, og det optræder i alle relationer. Spørgsmålet er blot hvordan du takler dem, og husk: Konflikter er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Særligt sensitive mennesker og grænsesætning
Manglende grænsesætning er efter min mening årsag til de fleste konflikter og personlige problemer. Et lille barn har det på en måde let med grænsesætning. Det bliver ked af det, hvis der er noget der føles ubehageligt eller utrygt. Hvis ellers forældre og omgangskreds er rimeligt empatiske bliver der også lyttet til behovet. Men når vi bliver voksne er det mere kompliceret. Vi påtager os nogle forpligtelser på arbejdsmarkedet, i familien og blandt venner. Samtidig har vi nogle basale behov, for at føle os veltilpas.

Særligt sensitive mennesker
Min mission med arbejdet med dig, som er særligt sensitiv, er at hjælpe dig til at få en positiv selvopfattelse, af det at være særligt sensitiv.

Coaching
Med coaching kan jeg hjælpe dig med at løse livskriser på arbejdet eller privat. ID-Lifecoaching er et stærk coachingmetode.

Særligt sensitive mennesker på arbejdspladsen
At være særligt sensitiv kan være en udfordring i forhold til arbejdslivet. Det samfund vi lever i sætter i højere og højere grad fokus på sociale kompetencer. Men også på effektivitet, kreativitet på kommando, konkurrence og ansvar for ens eget arbejde.

Om kontrol magtesløshed og livsglæde
Hvor frustrerende det end måtte være, er det nok svært at forestille sig en situation for nogen, hvor der er 100% kontrol. Samtidig er det et menneskeligt træk, at ville kunne kontrollere tingene.

25 juli 2012. Tema kursus for særligt sensitive
Onsdag den 25 juli: Tema-kursus: "Sensitive mennesker og selvværd." Jeg har valgt at omdefinere gruppens /gruppernes koncept en smule, så den nu hedder "sensitivitets temakurser".

 

Index

 

Erik1 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 

Lyt til foredrag med Psykolog Emilie Jahnnie Sigård om sensitivitet. Foredraget er opdelt i 4 dele.

Se andre videoer om sensitivitet på  HSP-foreningens hjemmeside
Foreningen for Særligt Sensitive Personer i Danmark

Flere videoer med Emilie Jahnnie Sigård
Sitemap