Del    Eksterne artikler og links    Læs min blog    Find mig på Facebook    Følg mig på Twitter    Søg på nu-coaching.dk

ID-Lifecoach og Healer Erik Sigård

At arbejde med dig selv, er din følelsesmæssige livsforsikring

sensitive mennesker- problematiske relationer - stress - målsætning - retning i livet - harmoni - følelser - krop

 

Din søgning på healing førte til 18 emner

Theosis Healing / Spirituel healing
Den healingsform, jeg tager udgangspunkt i kroppens energicentre, og vil altid gå ind på nervesystemerne, og virke afbalancerende.

Basis healing
Healingen defineres som basishealing, fordi den altid skal lægge til grund for den noget anderledes virkende karmahealing.

Personlig Karmahealing
Modsat Familiekarma healingen, gælder det i den Personlige karma healing, ikke om blot at forløse og skille sig fra energierne.

Karma Healing
Alle mennesker burde have karmahealing i løbet af deres liv, for at vaske tavlen ren til næste eksistens.

Healing
Healing er en helt anden type konsultation end coaching. Du skal være opmærksom på, at der ikke tales særligt meget, idet der i healingsrummet skal skabes en ro og fordybelse. Jeg stiller dig nogle relevante spørgsmål ved begyndelsen af healingen, og du fortæller, hvad du har brug for hjælp til. Efter healingen tales der mindst muligt, da du skal blive i din oplevelse, og slappe af med den.

Fjernhealing
Fjernhealing er ikke mindre effektfuldt end almindelige healinger. Man kan enddog modtage karmahealinger på denne måde.

Familiekarma Healing
Familiekamaet betragtes som summen af energi fra generationer bagud, der ender hos individets forældre, og til sidst deles med det nyfødte barn.

Åbne Hjertet Healing
En blød nænsom healing, der egner sig til at løsne op for tristhed og håbløshed, og som ikke piller ved karmatiske mønstre, men giver ro og trøst. Hjertet åbnes og renses.

Tanker underbevidsthed og healing
Mange af vores handlinger og tanker er styret af underbevidstheden, som man ikke altid kan tale fornuft med. Healing kan være et alternativ.

Healing
Healing i Lyngby

Coaching
Med coaching kan jeg hjælpe dig med at løse livskriser på arbejdet eller privat. ID-Lifecoaching er et stærk coachingmetode.

Om Erik Sigård
ID-Lifecoach, Theosis-healer, jazz-musiker, it-konsulent, foredragsholder og underviser Erik Sigård. Født 12. December 1966.

Særligt sensitive mennesker er ikke kun skrøbelige mennesker
En misforståelse om særligt sensitive mennesker er, at de alle er skrøbelige mennesker, som skal leve en ekstra beskyttet tilværelse. For nogle særligt sensitive mennesker er det måske sandt. Men der findes mange andre sandheder.

Hvilken type behandler skal jeg søge hvis jeg har et problem?
Har du et personligt problem du vil have hjælp til, kan det være en videnskab at finde rundt i junglen af psykologer, coaches, terapeuter, alternative behandlere o.l. Der findes flere hundrede varianter af tilbud til dig der ønsker hjælp. Går du ind på f.eks. coach.dk finder du over 20 coaching-former. Så bliver du firvirret kan det være med god grund.

Priser og betingelser
Her kan du se priser for mine ydelser.

Eksterne artikler og links
Hver gang jeg støder på en intessant artikel eller person som beskæftiger sig med selvudvikling, spiritualitet, healing, sensitivitet o.l. vil jeg oprette den her, med en kommentar og anbefaling.

nu-coaching
Jeg tilbyder coaching, healing, foredrag og gruppeforløb for særligt sensitive mennesker. Visionen er at skabe fokus på de mange positive egenskaber, der er ved at være særligt sensitiv.

 

Index

 

Erik1 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 

Lyt til foredrag med Psykolog Emilie Jahnnie Sigård om sensitivitet. Foredraget er opdelt i 4 dele.

Se andre videoer om sensitivitet på  HSP-foreningens hjemmeside
Foreningen for Særligt Sensitive Personer i Danmark

Flere videoer med Emilie Jahnnie Sigård
Sitemap