Del    Eksterne artikler og links    Læs min blog    Find mig på Facebook    Følg mig på Twitter    Søg på nu-coaching.dk

ID-Lifecoach og Healer Erik Sigård

At arbejde med dig selv, er din følelsesmæssige livsforsikring

sensitive mennesker- problematiske relationer - stress - målsætning - retning i livet - harmoni - følelser - krop

 

Din søgning på energi førte til 16 emner

Energivampyrisme
Artikel med Emilie Jahnnie Sigård i HK-bladet: Energivampyrerne er overalt omkring os. Når vi mindst forventer det, hugger de til og suger vores sparsomme energi til sig. Du har mødt en af dem, når du træt og udmattet lægger røret på efter en samtale med en borger, eller når hovedpinen banker på efter en snak med din kollega.

Familiekarma Healing
Familiekamaet betragtes som summen af energi fra generationer bagud, der ender hos individets forældre, og til sidst deles med det nyfødte barn.

Theosis Healing / Spirituel healing
Den healingsform, jeg tager udgangspunkt i kroppens energicentre, og vil altid gå ind på nervesystemerne, og virke afbalancerende.

Basis healing
Healingen defineres som basishealing, fordi den altid skal lægge til grund for den noget anderledes virkende karmahealing.

Foredrag om Mindfulness
Jeg tilbyder foredrag eller workshop om at være i nuet i dagligdagen og at praktisere mindfulness.

Healing
Healing er en helt anden type konsultation end coaching. Du skal være opmærksom på, at der ikke tales særligt meget, idet der i healingsrummet skal skabes en ro og fordybelse. Jeg stiller dig nogle relevante spørgsmål ved begyndelsen af healingen, og du fortæller, hvad du har brug for hjælp til. Efter healingen tales der mindst muligt, da du skal blive i din oplevelse, og slappe af med den.

Særligt sensitive mennesker
Min mission med arbejdet med dig, som er særligt sensitiv, er at hjælpe dig til at få en positiv selvopfattelse, af det at være særligt sensitiv.

Om at leve i Nuet
Har du nogensiden tænkt over når et mindre barn leger. Det kan være i legen i lang tid uden at sanse tid og sted. Det er ikke bevidstomhvad klokken er. Det har ikke en kalender med aftaler. Det er i nuet. Efterhånden som vi bliver voksne mister vi gradvis denne evne. Vi bliver opdraget til at overholde aftaler, lægge fremtidsplaner, være selvbevidste og opføre os ordentligt over for andre mennesker. Alle disse egenskaber er egentlig gode nok. Uden disse ville vi have meget svært ved atleveharmonisk i samfundet.

Personlig Karmahealing
Modsat Familiekarma healingen, gælder det i den Personlige karma healing, ikke om blot at forløse og skille sig fra energierne.

Åbne Hjertet Healing
En blød nænsom healing, der egner sig til at løsne op for tristhed og håbløshed, og som ikke piller ved karmatiske mønstre, men giver ro og trøst. Hjertet åbnes og renses.

Fjernhealing
Fjernhealing er ikke mindre effektfuldt end almindelige healinger. Man kan enddog modtage karmahealinger på denne måde.

Grupper for særligt sensitive
Rammen for gruppen, er at vi er 4-5 personer, der mødes en gang om måneden. Der vil være løbende indtag af medlemmer, i det omfang der er plads og vi finder rum til det.

Ved du egentlig hvem du er, og hvorfor du træffer bestemte valg?
Gennem livet foretager vi en masse valg, som ikke nødvendigvis er i overensstemmelse med vores grundlæggende værdier og identitet. Mange af os har aldrig for alvor stillet os selv spørgsmålet "Hvem er jeg".

Hvilken type behandler skal jeg søge hvis jeg har et problem?
Har du et personligt problem du vil have hjælp til, kan det være en videnskab at finde rundt i junglen af psykologer, coaches, terapeuter, alternative behandlere o.l. Der findes flere hundrede varianter af tilbud til dig der ønsker hjælp. Går du ind på f.eks. coach.dk finder du over 20 coaching-former. Så bliver du firvirret kan det være med god grund.

Aktiviteter
Her kan du se hvad der foregår i energipsykologisk center i Lyngby

 

Index

 

Erik1 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 

Lyt til foredrag med Psykolog Emilie Jahnnie Sigård om sensitivitet. Foredraget er opdelt i 4 dele.

Se andre videoer om sensitivitet på  HSP-foreningens hjemmeside
Foreningen for Særligt Sensitive Personer i Danmark

Flere videoer med Emilie Jahnnie Sigård
Sitemap