Del    Eksterne artikler og links    Læs min blog    Find mig på Facebook    Følg mig på Twitter    Søg på nu-coaching.dk

ID-Lifecoach og Healer Erik Sigård

At arbejde med dig selv, er din følelsesmæssige livsforsikring

sensitive mennesker- problematiske relationer - stress - målsætning - retning i livet - harmoni - følelser - krop

 

Din søgning på coaching førte til 11 emner

Coaching
Med coaching kan jeg hjælpe dig med at løse livskriser på arbejdet eller privat. ID-Lifecoaching er et stærk coachingmetode.

nu-coaching
Jeg tilbyder coaching, healing, foredrag og gruppeforløb for særligt sensitive mennesker. Visionen er at skabe fokus på de mange positive egenskaber, der er ved at være særligt sensitiv.

Coaching
Coaching i Lyngby.

Hvilken type behandler skal jeg søge hvis jeg har et problem?
Har du et personligt problem du vil have hjælp til, kan det være en videnskab at finde rundt i junglen af psykologer, coaches, terapeuter, alternative behandlere o.l. Der findes flere hundrede varianter af tilbud til dig der ønsker hjælp. Går du ind på f.eks. coach.dk finder du over 20 coaching-former. Så bliver du firvirret kan det være med god grund.

Om Erik Sigård
ID-Lifecoach, Theosis-healer, jazz-musiker, it-konsulent, foredragsholder og underviser Erik Sigård. Født 12. December 1966.

Særligt sensitive mennesker er ikke kun skrøbelige mennesker
En misforståelse om særligt sensitive mennesker er, at de alle er skrøbelige mennesker, som skal leve en ekstra beskyttet tilværelse. For nogle særligt sensitive mennesker er det måske sandt. Men der findes mange andre sandheder.

Se mine gamle indlæg
Jeg har flyttet lidt rundt på min hjemmeside. Fremover vil mine blog-indlæg ligge under punktet blogs. De gamle indlæg finder du under Coaching. - Stress - Mænd og følelser - Om identitet. Hvem er du? - Følger du dit hjerte eller følger du noget andet - Hvilken type behandler skal jeg søge hvis jeg har et problem? - Om kontrol magtesløshed og livsglæde - Bliver dine grænser overskredet

Healing
Healing er en helt anden type konsultation end coaching. Du skal være opmærksom på, at der ikke tales særligt meget, idet der i healingsrummet skal skabes en ro og fordybelse. Jeg stiller dig nogle relevante spørgsmål ved begyndelsen af healingen, og du fortæller, hvad du har brug for hjælp til. Efter healingen tales der mindst muligt, da du skal blive i din oplevelse, og slappe af med den.

Priser og betingelser
Her kan du se priser for mine ydelser.

Kognitiv psykologi
Den kognitive tænkning bygger på at vores måde at forstå og vurdere de situationer vi oplever, er af afgørende betydning for hvordan vi har det og i hvilket omfang vi er i stand til at opnå det vi ønsker. Det kan også formuleres som: ”Det handler ikke om hvordan man har det, men hvordan man tager det”.

 

Index

 

Erik1 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 
Se video i stor størrelse
 

Lyt til foredrag med Psykolog Emilie Jahnnie Sigård om sensitivitet. Foredraget er opdelt i 4 dele.

Se andre videoer om sensitivitet på  HSP-foreningens hjemmeside
Foreningen for Særligt Sensitive Personer i Danmark

Flere videoer med Emilie Jahnnie Sigård
Sitemap